Wypożyczalnia sprzętu i zastawy kuchennej
Wszystko, czego potrzebujesz, by wydać przyjęcie
Poznaj szczegóły oferty
Planujesz zorganizować przyjęcie w wynajętym lokalu lub domowym zaciszu? Nie masz zastawy, która pozwoli ugościć licznie przybyłych?
Skorzystaj z możliwości wypożyczenia stołów, krzeseł, sprzętu gastronomicznego, zastawy stołowej i zorganizuj udane przyjęcie niezależnie od liczebności przybyłych gości.
W wypożyczalni znajdziesz nie tylko sprzęt gastronomiczny, ale również wyposażenie, które pozwoli Ci zorganizować przyjęcie plenerowe czy oryginalną i profesjonalną imprezę firmową.
Stoły – prostokątne, okrągłe, koktajlowe
Bielizna stołowa – obrusy, pokrowce na krzesła
Krzesła – wygodne i eleganckie
Sprzęt gastronomiczny – bemary, wózki, garnki
Zastawa stołowa – sztućce, naczynia, szkło
Sprzęt plenerowy – grille, ławo-stoły
Catering Żarełko
Dostarczamy sprzęt na mniejsze i największe pod względem liczebności imprezy.
Odciążamy Cię w przygotowaniu zaplecza organizacyjno-logistycznego przyjęcia.
Jesteśmy jedną z nielicznych wypożyczalni sprzętu w naszej okolicy.
Oferujemy dostarczenie sprzętu pod wskazany adres jak i jego odbiór.
Co Ci oferujemy?
Powitanie Państwa Młodych i ich gości chlebem i solą – na życzenie
Toast lampką wina musującego – dla osób dorosłych
Napój bezalkoholowy na toast – dla dzieci
PRZYSTAWKA – serwowana – proszę o wybór jednej propozycji
Gruszka owinięta w szynkę parmeńską podana na sałatce z dresingiem ziołowym.
Carpaccio z buraka z serem kozim i sałatką.
Pasztet w asyście sosu na bazie śliwki. podany z ciemnym chlebem.
Ruloniki z łososia wędzonego z twarożkiem i kawiorem , w asyście lekkiej sałatki z dresingiem cytrynowym
ZUPA – podawana w wazie
Rosół z makaronem – na życzenie klienta kluska wątrobiana
MIĘSA (2,5 kawałka/os – z 4 rodzajów ) – podawane na półmiskach, sos podawany w sosjerkach
Schab nadziewany śliwką
Rolada śląska wieprzowa w sosie własnym
Rolada ze schabu faszerowana dynią i jarmużem
Schab po góralsku ( z oscypkiem i boczkiem )
Pieczeń z szynki
Kotlet schabowy
Rolada schabowa z pieczarkami
Kotlet schabowy po szwajcarsku z serem
Kieszonka z kurczaka ze szpinakiem
Szaszłyk drobiowy owinięty boczkiem z papryką
Kurczak z grilla po hawajsku
Filet z kurczaka w migdałowej panierce
Rolada drobiowa z serem i szynką
Sakiewka drobiowa z brokułem i serem feta
Bitki wołowe duszone z grzybami
DODATKI SKROBIOWE ( 2 do wyboru ) – podawane w miskach
Kluski śląskie
Młode ziemniaki z koperkiem – w zależności od sezonu
Ziemniaki puree
Ziemniaki pieczone – dufinki
Ziemniaki pieczone – wedges
Ziemniaki pieczone – rozetki
Kasza pęczak z grzybami
SURÓWKI / SAŁATKI ( 3 do wyboru ) – podawane w miskach
Sałatka z kapusty czerwonej
Sałatka z kapusty białej
Sałatka z kapusty pekińskiej
Surówka z marchewki z pomarańczą
Mizeria ze śmietaną
Buraczki z chrzanem
Seler z rodzynką
Sałatka z rucoli
Kapusta zasmażana
Kapusta czerwona na ciepło z podgrzybkami
TORT – ( 1 do wyboru )
Tort śmietankowy
Trzy biszkopty przełożone kremem z bitej śmietany z dodatkiem owoców sezonowych, na które składają się truskawki, maliny, brzoskwinie, mango.
Torty tradycyjne:
Tort czekoladowy, orzechowy lub adwokatowy Trzy biszkopty z ciasta czekoladowego lub orzechowego, istnieje możliwość delikatnego nasączenia alkoholem, kremy do wyboru według własnego uznania: czekoladowy, orzechowy lub adwokatowy. W wersji czekoladowej istnieje możliwość dołożenia wiśni do kremu.
Tort andaluzja
Występuje w wersji z białej czekolady lub z ciemnej czekolady Dwa biszkopty przełożone ciasteczkiem migdałowym z musem z białej lub ciemnej belgijskiej czekolady, istnieje także możliwość dołożenia owoców, takich jak: malina, wiśnia, truskawka.
Tort mango- marakuja
Dwa biszkopty przełożone ciasteczkiem migdałowym z dodatkiem konfitury, z musem czekoladowym na bazie puree z mango- marakuji.
DESER – w bufecie
Tarty –mix
Fontanna czekoladowa + owoce + słodkości – gratis
NAPOJE
Kawa z ekspresu / kawa parzona / kawa rozpuszczalna – na bufecie ( bez limitu )
Herbata czarna / herbata owocowa – na bufecie ( bez limitu )
Woda niegazowana / Sok owocowy – w dzbankach na stole ( bez limitu )
Napoje gazowane -na bufecie – bez limitu
ZIMNA PŁYTA – podawana w stół – opcja pierwsza
Wędliny tradycyjne
Wędzone swojski wędliny
Sery żółte + pleśniowe
Terina z kaczki
Tymbaliki drobiowe
Tymbaliki wieprzowe
Roladki chrzanowe w galarecie
Śledź w oleju
Jajka w sosie tatarskim
2 sałatki – np. – jarzynowa , meksykańska , gyros , nicejska , cezar , z kaszą kus- kus , śledziowa , z łososiem , z polędwiczką , makaronowa z kurczakiem , grecka )
Pieczywo
ZIMNA PŁYTA – w bufecie
Wędzone swojskie wędliny
Sery żółte + pleśniowe
Terina z kaczki
Tymbaliki drobiowe
Roladki chrzanowe w galarecie
Pieczywo
8 szt. finger – foodów – np. mini tortilki , trufle drobiowe w otulinie ziół w sosie musztardowo – chrzanowym , ananas z pierzynką warzywną , łosoś w cieście francuskim , melon z serkiem pleśniowym i żurawiną , vol’a ’ vent z dodatkiem pasty na bazie łososia , śliwka w boczku ,babeczka faszerowana pastą ,roladka z szynki z farszem pieczarkowym ,tramazino ,muszle makaronowe nadziewane farszem na bazie tuńczyka, zawijasy serowe z farszem, medaliony mięsne )
2 sałatki – np. – jarzynowa , meksykańska , gyros , nicejska , cezar , z kaszą kus- kus , śledziowa , z łososiem , z polędwiczką , makaronowa z kurczakiem , grecka )
KOLACJA PIERWSZA – serwowana – proszę o wybór jednej propozycji
Szynka wędzona , babraczka – porcjowana przez Szefa Kuchni
Kolacja serwowana ( mięso + dodatek skrobiowy + surówka / sałatka ) – menu ustalane indywidualnie
KOLACJA DRUGA – w bufecie – proszę o wybór jednej propozycji
Warzywne leczo
Gulasz z warzywami z dodatkiem curry
Gulasz wołowy po bawarsku
Strogonow wołowy
Bogracz wieprzowy
Możliwość zamiany dwóch kolacji – na opcję kolacji grillowanej
KOLACJA – GRILL – czas trwania max. 3 godziny
Karczek , kiełbasa, kaszanka , łosoś z grilla , golonka b/ k , udziec z grilla , oscypek
Ziemniaki z pieczone z masłem czosnkowym
BUFET SAŁATKOWY DO KOLACJI Z GRILLA
Sałata lodowa / pomidor / ogórek / papryka kolorowa / kukurydz / ogórki kiszone + ogórki konserwowe
Dodatki – chleb / musztarda / chrzan / ketchup ,sos czosnkowy , Sos miętowy ,sos grecki – tzatziki
KOLACJA PO PÓŁNOCY – w bufecie – proszę o wybór jednej propozycji
Kwaśnica
Żurek z białą kiełbasą
Barszcz czerwony z pasztecikiem
W CENIE MENU
Obsługa kelnerska ( 1 kelner / na 25 osób )
Obsługa na Sali , oraz w kuchni
Przygotowanie Sali , sprzątanie Sali ,oraz kuchni po skończonym przyjęciu ,dbałość o czystość toalet
Koordynator podczas całego przyjęcia weselnego
DODATKOWO PŁATNE – NA ŻYCZENIE PARY MŁODEJ
Domek wiejski – 15 kg ( mięsa ) – 1.400,00 zł
Domek wiejski – 21 kg ( mięsa ) – 1.900,00 zł
Koszty związane z dojazdem ( powyżej 50 km – 1000,00 zł )
Koszty logistyczne w przypadku organizacji wesela na Sali bez porcelany :5.000,00 zł do 120,00 osób , 7.000,00 zł – powyżej 120 osób
Pokrowiec na krzesło – ( 4,00 zł / 1 krzesło )
Pokrowiec de ‘lux – ( 7,00 zł / 1 krzesło )
230.00 zł – osoba dorosła / 170.00 zł – dziecko do lat 10 cena dotyczy przyjęcia weselnego od 80 osób
255.00 zł – osoba dorosła / 200.00 zł – dziecko do lat 10 cena dotyczy przyjęcia weselnego do 80 osób
Powitanie Państwa Młodych i ich gości chlebem i solą – na życzenie
Toast lampką wina musującego – dla osób dorosłych
Napój bezalkoholowy na toast – dla dzieci
PRZYSTAWKA – serwowana – proszę o wybór jednej propozycji
Gruszka owinięta w szynkę parmeńską podana na sałatce z dresingiem ziołowym.
Carpaccio z buraka z serem kozim i sałatką.
Pasztet w asyście sosu na bazie śliwki. podany z ciemnym chlebem.
Ruloniki z łososia wędzonego z twarożkiem i kawiorem , w asyście lekkiej sałatki z dresingiem cytrynowym
ZUPA – podawana w wazie
Rosół z makaronem – na życzenie klienta kluska wątrobiana
MIĘSA (2,5 kawałka/os – z 4 rodzajów ) – podawane na półmiskach, sos podawany w sosjerkach
Schab nadziewany śliwką
Rolada śląska wieprzowa w sosie własnym
Rolada ze schabu faszerowana dynią i jarmużem
Schab po góralsku ( z oscypkiem i boczkiem )
Pieczeń z szynki
Kotlet schabowy
Rolada schabowa z pieczarkami
Kotlet schabowy po szwajcarsku z serem
Kieszonka z kurczaka ze szpinakiem
Szaszłyk drobiowy owinięty boczkiem z papryką
Kurczak z grilla po hawajsku
Filet z kurczaka w migdałowej panierce
Rolada drobiowa z serem i szynką
Sakiewka drobiowa z brokułem i serem feta
Bitki wołowe duszone z grzybami
DODATKI SKROBIOWE ( 2 do wyboru ) – podawane w miskach
Kluski śląskie
Młode ziemniaki z koperkiem – w zależności od sezonu
Ziemniaki puree
Ziemniaki pieczone – dufinki
Ziemniaki pieczone – wedges
Ziemniaki pieczone – rozetki
Kasza pęczak z grzybami
SURÓWKI / SAŁATKI ( 3 do wyboru ) – podawane w miskach
Sałatka z kapusty czerwonej
Sałatka z kapusty białej
Sałatka z kapusty pekińskiej
Surówka z marchewki z pomarańczą
Mizeria ze śmietaną
Buraczki z chrzanem
Seler z rodzynką
Sałatka z rucoli
Kapusta zasmażana
Kapusta czerwona na ciepło z podgrzybkami
TORT – ( 1 do wyboru )
Tort śmietankowy
Trzy biszkopty przełożone kremem z bitej śmietany z dodatkiem owoców sezonowych, na które składają się truskawki, maliny, brzoskwinie, mango.
Torty tradycyjne:
Tort czekoladowy, orzechowy lub adwokatowy Trzy biszkopty z ciasta czekoladowego lub orzechowego, istnieje możliwość delikatnego nasączenia alkoholem, kremy do wyboru według własnego uznania: czekoladowy, orzechowy lub adwokatowy. W wersji czekoladowej istnieje możliwość dołożenia wiśni do kremu.
Tort andaluzja
Występuje w wersji z białej czekolady lub z ciemnej czekolady Dwa biszkopty przełożone ciasteczkiem migdałowym z musem z białej lub ciemnej belgijskiej czekolady, istnieje także możliwość dołożenia owoców, takich jak: malina, wiśnia, truskawka.
Tort mango- marakuja
Dwa biszkopty przełożone ciasteczkiem migdałowym z dodatkiem konfitury, z musem czekoladowym na bazie puree z mango- marakuji.
DESER – w bufecie
Tarty –mix
Fontanna czekoladowa + owoce + słodkości – gratis
NAPOJE
Kawa z ekspresu / kawa parzona / kawa rozpuszczalna – na bufecie ( bez limitu )
Herbata czarna / herbata owocowa – na bufecie ( bez limitu )
Woda niegazowana / Sok owocowy – w dzbankach na stole ( bez limitu )
Napoje gazowane -na bufecie – bez limitu
ZIMNA PŁYTA – podawana w stół – opcja pierwsza
Wędliny tradycyjne
Wędzone swojski wędliny
Sery żółte + pleśniowe
Terina z kaczki
Tymbaliki drobiowe
Tymbaliki wieprzowe
Roladki chrzanowe w galarecie
Śledź w oleju
Jajka w sosie tatarskim
2 sałatki – np. – jarzynowa , meksykańska , gyros , nicejska , cezar , z kaszą kus- kus , śledziowa , z łososiem , z polędwiczką , makaronowa z kurczakiem , grecka )
Pieczywo
ZIMNA PŁYTA – w bufecie
Wędzone swojskie wędliny
Sery żółte + pleśniowe
Terina z kaczki
Tymbaliki drobiowe
Roladki chrzanowe w galarecie
Pieczywo
8 szt. finger – foodów – np. mini tortilki , trufle drobiowe w otulinie ziół w sosie musztardowo – chrzanowym , ananas z pierzynką warzywną , łosoś w cieście francuskim , melon z serkiem pleśniowym i żurawiną , vol’a ’ vent z dodatkiem pasty na bazie łososia , śliwka w boczku ,babeczka faszerowana pastą ,roladka z szynki z farszem pieczarkowym ,tramazino ,muszle makaronowe nadziewane farszem na bazie tuńczyka, zawijasy serowe z farszem, medaliony mięsne )
2 sałatki – np. – jarzynowa , meksykańska , gyros , nicejska , cezar , z kaszą kus- kus , śledziowa , z łososiem , z polędwiczką , makaronowa z kurczakiem , grecka )
KOLACJA PIERWSZA – serwowana – proszę o wybór jednej propozycji
Szynka wędzona , babraczka – porcjowana przez Szefa Kuchni
Kolacja serwowana ( mięso + dodatek skrobiowy + surówka / sałatka ) – menu ustalane indywidualnie
KOLACJA DRUGA – w bufecie – proszę o wybór jednej propozycji
Warzywne leczo
Gulasz z warzywami z dodatkiem curry
Gulasz wołowy po bawarsku
Strogonow wołowy
Bogracz wieprzowy
Możliwość zamiany dwóch kolacji – na opcję kolacji grillowanej
KOLACJA – GRILL – czas trwania max. 3 godziny
Karczek , kiełbasa, kaszanka , łosoś z grilla , golonka b/ k , udziec z grilla , oscypek
Ziemniaki z pieczone z masłem czosnkowym
BUFET SAŁATKOWY DO KOLACJI Z GRILLA
Sałata lodowa / pomidor / ogórek / papryka kolorowa / kukurydz / ogórki kiszone + ogórki konserwowe
Dodatki – chleb / musztarda / chrzan / ketchup ,sos czosnkowy , Sos miętowy ,sos grecki – tzatziki
KOLACJA PO PÓŁNOCY – w bufecie – proszę o wybór jednej propozycji
Kwaśnica
Żurek z białą kiełbasą
Barszcz czerwony z pasztecikiem
W CENIE MENU
Obsługa kelnerska ( 1 kelner / na 25 osób )
Obsługa na Sali , oraz w kuchni
Przygotowanie Sali , sprzątanie Sali ,oraz kuchni po skończonym przyjęciu ,dbałość o czystość toalet
Koordynator podczas całego przyjęcia weselnego
DODATKOWO PŁATNE – NA ŻYCZENIE PARY MŁODEJ
Domek wiejski – 15 kg ( mięsa ) – 1.400,00 zł
Domek wiejski – 21 kg ( mięsa ) – 1.900,00 zł
Koszty związane z dojazdem ( powyżej 50 km – 1000,00 zł )
Koszty logistyczne w przypadku organizacji wesela na Sali bez porcelany :5.000,00 zł do 120,00 osób , 7.000,00 zł – powyżej 120 osób
Pokrowiec na krzesło – ( 4,00 zł / 1 krzesło )
Pokrowiec de ‘lux – ( 7,00 zł / 1 krzesło )
230.00 zł – osoba dorosła / 170.00 zł – dziecko do lat 10 cena dotyczy przyjęcia weselnego od 80 osób
255.00 zł – osoba dorosła / 200.00 zł – dziecko do lat 10 cena dotyczy przyjęcia weselnego do 80 osób
Powitanie Państwa Młodych i ich gości chlebem i solą – na życzenie
Toast lampką wina musującego – dla osób dorosłych
Napój bezalkoholowy na toast – dla dzieci
PRZYSTAWKA – serwowana – proszę o wybór jednej propozycji
Gruszka owinięta w szynkę parmeńską podana na sałatce z dresingiem ziołowym.
Carpaccio z buraka z serem kozim i sałatką.
Pasztet w asyście sosu na bazie śliwki. podany z ciemnym chlebem.
Ruloniki z łososia wędzonego z twarożkiem i kawiorem , w asyście lekkiej sałatki z dresingiem cytrynowym
ZUPA – podawana w wazie
Rosół z makaronem – na życzenie klienta kluska wątrobiana
MIĘSA (2,5 kawałka/os – z 4 rodzajów ) – podawane na półmiskach, sos podawany w sosjerkach
Schab nadziewany śliwką
Rolada śląska wieprzowa w sosie własnym
Rolada ze schabu faszerowana dynią i jarmużem
Schab po góralsku ( z oscypkiem i boczkiem )
Pieczeń z szynki
Kotlet schabowy
Rolada schabowa z pieczarkami
Kotlet schabowy po szwajcarsku z serem
Kieszonka z kurczaka ze szpinakiem
Szaszłyk drobiowy owinięty boczkiem z papryką
Kurczak z grilla po hawajsku
Filet z kurczaka w migdałowej panierce
Rolada drobiowa z serem i szynką
Sakiewka drobiowa z brokułem i serem feta
Bitki wołowe duszone z grzybami
DODATKI SKROBIOWE ( 2 do wyboru ) – podawane w miskach
Kluski śląskie
Młode ziemniaki z koperkiem – w zależności od sezonu
Ziemniaki puree
Ziemniaki pieczone – dufinki
Ziemniaki pieczone – wedges
Ziemniaki pieczone – rozetki
Kasza pęczak z grzybami
SURÓWKI / SAŁATKI ( 3 do wyboru ) – podawane w miskach
Sałatka z kapusty czerwonej
Sałatka z kapusty białej
Sałatka z kapusty pekińskiej
Surówka z marchewki z pomarańczą
Mizeria ze śmietaną
Buraczki z chrzanem
Seler z rodzynką
Sałatka z rucoli
Kapusta zasmażana
Kapusta czerwona na ciepło z podgrzybkami
TORT – ( 1 do wyboru )
Tort śmietankowy
Trzy biszkopty przełożone kremem z bitej śmietany z dodatkiem owoców sezonowych, na które składają się truskawki, maliny, brzoskwinie, mango.
Torty tradycyjne:
Tort czekoladowy, orzechowy lub adwokatowy Trzy biszkopty z ciasta czekoladowego lub orzechowego, istnieje możliwość delikatnego nasączenia alkoholem, kremy do wyboru według własnego uznania: czekoladowy, orzechowy lub adwokatowy. W wersji czekoladowej istnieje możliwość dołożenia wiśni do kremu.
Tort andaluzja
Występuje w wersji z białej czekolady lub z ciemnej czekolady Dwa biszkopty przełożone ciasteczkiem migdałowym z musem z białej lub ciemnej belgijskiej czekolady, istnieje także możliwość dołożenia owoców, takich jak: malina, wiśnia, truskawka.
Tort mango- marakuja
Dwa biszkopty przełożone ciasteczkiem migdałowym z dodatkiem konfitury, z musem czekoladowym na bazie puree z mango- marakuji.
DESER – w bufecie
Tarty –mix
Fontanna czekoladowa + owoce + słodkości – gratis
NAPOJE
Kawa z ekspresu / kawa parzona / kawa rozpuszczalna – na bufecie ( bez limitu )
Herbata czarna / herbata owocowa – na bufecie ( bez limitu )
Woda niegazowana / Sok owocowy – w dzbankach na stole ( bez limitu )
Napoje gazowane -na bufecie – bez limitu
ZIMNA PŁYTA – podawana w stół – opcja pierwsza
Wędliny tradycyjne
Wędzone swojski wędliny
Sery żółte + pleśniowe
Terina z kaczki
Tymbaliki drobiowe
Tymbaliki wieprzowe
Roladki chrzanowe w galarecie
Śledź w oleju
Jajka w sosie tatarskim
2 sałatki – np. – jarzynowa , meksykańska , gyros , nicejska , cezar , z kaszą kus- kus , śledziowa , z łososiem , z polędwiczką , makaronowa z kurczakiem , grecka )
Pieczywo
ZIMNA PŁYTA – w bufecie
Wędzone swojskie wędliny
Sery żółte + pleśniowe
Terina z kaczki
Tymbaliki drobiowe
Roladki chrzanowe w galarecie
Pieczywo
8 szt. finger – foodów – np. mini tortilki , trufle drobiowe w otulinie ziół w sosie musztardowo – chrzanowym , ananas z pierzynką warzywną , łosoś w cieście francuskim , melon z serkiem pleśniowym i żurawiną , vol’a ’ vent z dodatkiem pasty na bazie łososia , śliwka w boczku ,babeczka faszerowana pastą ,roladka z szynki z farszem pieczarkowym ,tramazino ,muszle makaronowe nadziewane farszem na bazie tuńczyka, zawijasy serowe z farszem, medaliony mięsne )
2 sałatki – np. – jarzynowa , meksykańska , gyros , nicejska , cezar , z kaszą kus- kus , śledziowa , z łososiem , z polędwiczką , makaronowa z kurczakiem , grecka )
KOLACJA PIERWSZA – serwowana – proszę o wybór jednej propozycji
Szynka wędzona , babraczka – porcjowana przez Szefa Kuchni
Kolacja serwowana ( mięso + dodatek skrobiowy + surówka / sałatka ) – menu ustalane indywidualnie
KOLACJA DRUGA – w bufecie – proszę o wybór jednej propozycji
Warzywne leczo
Gulasz z warzywami z dodatkiem curry
Gulasz wołowy po bawarsku
Strogonow wołowy
Bogracz wieprzowy
Możliwość zamiany dwóch kolacji – na opcję kolacji grillowanej
KOLACJA – GRILL – czas trwania max. 3 godziny
Karczek , kiełbasa, kaszanka , łosoś z grilla , golonka b/ k , udziec z grilla , oscypek
Ziemniaki z pieczone z masłem czosnkowym
BUFET SAŁATKOWY DO KOLACJI Z GRILLA
Sałata lodowa / pomidor / ogórek / papryka kolorowa / kukurydz / ogórki kiszone + ogórki konserwowe
Dodatki – chleb / musztarda / chrzan / ketchup ,sos czosnkowy , Sos miętowy ,sos grecki – tzatziki
KOLACJA PO PÓŁNOCY – w bufecie – proszę o wybór jednej propozycji
Kwaśnica
Żurek z białą kiełbasą
Barszcz czerwony z pasztecikiem
W CENIE MENU
Obsługa kelnerska ( 1 kelner / na 25 osób )
Obsługa na Sali , oraz w kuchni
Przygotowanie Sali , sprzątanie Sali ,oraz kuchni po skończonym przyjęciu ,dbałość o czystość toalet
Koordynator podczas całego przyjęcia weselnego
DODATKOWO PŁATNE – NA ŻYCZENIE PARY MŁODEJ
Domek wiejski – 15 kg ( mięsa ) – 1.400,00 zł
Domek wiejski – 21 kg ( mięsa ) – 1.900,00 zł
Koszty związane z dojazdem ( powyżej 50 km – 1000,00 zł )
Koszty logistyczne w przypadku organizacji wesela na Sali bez porcelany :5.000,00 zł do 120,00 osób , 7.000,00 zł – powyżej 120 osób
Pokrowiec na krzesło – ( 4,00 zł / 1 krzesło )
Pokrowiec de ‘lux – ( 7,00 zł / 1 krzesło )
230.00 zł – osoba dorosła / 170.00 zł – dziecko do lat 10 cena dotyczy przyjęcia weselnego od 80 osób
255.00 zł – osoba dorosła / 200.00 zł – dziecko do lat 10 cena dotyczy przyjęcia weselnego do 80 osób
Co o nas piszą?
Nie mogliśmy sobie wymarzyć lepszej współpracy i dziękujemy, że byslicie z nami w tym wyjątkowym dniu. Życzymy Wam wszystkiego najlepszego i wytrwałości w tym trudnym czasie, abyście mogli dalej robić to co robicie! 💪
Obsługa naszego wesela profesjonalna! 💪
Dziękujemy bardzo!
Zdecydowanie polecam wszystkim catering! 😁❤️❤️
Pani Magda zdecydowanie wie, jak trafić w gusta klientów ☺
Polecamy!!
Wszystko smaczne i świeże, a kapusta - niebo w gębie ❤
Po raz kolejny przekonałam się, że korzystanie z Waszej oferty to jedyny słuszny wybór!
Serdecznie polecam!
Polecam wszystkim! Drugiej takiej firmy nie znajdziecie.
Pełen profesjonalizm, mili i pomocni pracownicy! Jedzenie pyszne 😃
Po weselu wszyscy zachywceni cateringiem! 😋😋
Catering Żarełko
Oszczędność bezcennego czasu – dostarczamy i odbieramy sprzęt.
Oszczędność pieniędzy – nie musisz kupować sprzętu na własny koszt.
Gwarancja satysfakcji – wypożyczony sprzęt można elastycznie dopasować do charakteru imprezy.